Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Sanatatea femeii
  4. /
  5. Igiena Intima
  6. /
  7. Lactacyd gel pentru igiena...

Lactacyd gel pentru igiena intima Antifungal, 250ml

Formula cu pH 8, alcalin, contribuie la diminuarea aciditatii in exces care favorizeaza dezvoltarea Candidei albicans, responsabila pentru micozele vulvovaginale. Gelul pentru igiena intima Lactacyd Antifungal are o formula special conceputa, reducand senzatiile de mancarime, arsuri sau iritatii cauzate de micoze. Imbogatit cu agent antimicotic si extract de Calendula, pastreaza echilibrul natural al florei vaginale, oferind totodata o senzatie de prospetime. Recomandat in preventie sau ca adjuvant in tratamentul micozelor vulvovaginale. Doar pentru uz extern. Clatiti bine cu apa dupa utilizare.

Acest produs Lactacyd gel pentru igiena intima Antifungal, 250ml din categoria Sanatatea femeii se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

38.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Masca de albire Q4U, 50ml, Tis Farmaceutic
ALINAN HAPPY DRINK 12PLICURI
Fard de pleoape Soft Touch 09 - Apricot Crush, 2g, Essence
Tonic facial revitalizant cu melisa si neroli, 118ml, Sabio
Vopsea de par vegana fara amoniac Blond foarte deschis 9.0, 150ml, Neva Naturalis
Steriliziator pentru microunde R0807, 1 bucata, Primii Pasi
URIAGE BARIEDERM UNGUENT FISURI 40ML
LIVSANE PASTILE PT GAT CU MUSCHI ISLANDEZ 40BUC
Ser concentrat de multivitamine, 30 ml, Alchemy
chevron-right-circle