Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Slabit si Metabolism
  4. /
  5. Zdrovit Apuretin slim, 60...

Zdrovit Apuretin slim, 60 capsule

Beneficii: - ajuta la eliminarea surplusului de apa din organism - ajuta la mentinerea greutatii corporale normale - benefic in cadrul programelor de slabit - accelereaza metabolismul. Apuretin Slim este un preparat a carui compozitie ajuta la eliminarea naturala a excesului de apa din organism, la pastrarea unei greutati corporale optime si la detoxifierea organismului. Actiune si compozitie: - Extractul de portocala amara contine flavonoide si para-sinefrina, constituente care intensifica metabolismul si consumul de energie al organismului, ducand la reducerea greutatii corporale. - Afinele contin antioxidanti naturali care ajuta la protectia celulelor si tesuturilor de efectul nociv al radicalilor liberi. - Otetul de mere este remineralizant si tonic general si contribuie la mentinerea normala a apetitului si la arderea grasimilor excedentare. - Extractul de Urzica sustine eliminarea prin diureza a apei si a toxinelor metabolice, contribuind astfel la mentinerea unei greutati corporale normale si a unei stari generale bune. - Zincul contribuie la metabolismul normal al carbohidratilor, macronutrientilor, acizilor grasi si la sinteza normala a proteinelor, precum si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. - Extractul de boabe de Piper-negru, prin continutul de piperina, intensifica metabolismul lipidic, avand ca efect scaderea in greutate si ajuta la indepartarea toxinelor prin eliminarea excesului de apa din organism. - Cromul contribuie la mentinerea concentratiilor normale ale glucozei din sange si la metabolismul normal al macronutrientilor. Mod de utilizare: 2 capsule pe zi, inghitite cu suficient lichid. Produsul este destinat adultilor.

Acest produs Zdrovit Apuretin slim, 60 capsule din categoria Slabit si Metabolism se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

60.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Fasa gipsata Safix plus 15x3x2
Tinctura de rostopasca, 50ml, Dacia Plant
Masca pentru protectia culorii parului vopsit Color Radiance Mask Mini, 30ml, Londa Professional
Tinctura de traista ciobanului, 50ml, Dacia Plant
Top Coat Effect Gel, 10.5ml, Andreia Professional
Pasta de dinti antiplaca, 75 ml, Elgydium
ROTTA NATURA Diabrot forte, 30 capsule
Emulsie de fata pentru dermatita seboreica D.S, 40 ml, Uriage
Masca pentru hidratare, 250ml, Oro Del Marocco
chevron-right-circle