Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. Antirid
  6. /
  7. Gerovital H3 Derma+ Premium...

Gerovital H3 Derma+ Premium Care Crema Calmanta Protectoare 50 ml

Crema poate fi folosita cu bune rezultate pentru regenerarea si protectia pielii sensibile, precum si ca produs de ingrijier a tenurilor mature, imbatranite. Asigura confortul pielii dupa tratamentul cu Gel depigmentare pete si Booster exfoliant cu AHA. Substantele nutritive si emoliente din crema refac filmul hidro-lipidic protector, iar principiile active cu actiune antiiritanta si decongestionanta imediata, desensibilizeaza, calmeaza iritatiile si combat disconfortul generat prin exfolierea si albirea pielii. Centeroxul din formulare stimuleaza sinteza noilor fibre de collagen, promovand procesele fiziologice de reparare a pielii, are un efect protector asupra microcirculatiei, contribuie la atenuarea liniilor fine si a ridurilor.

Acest produs Gerovital H3 Derma+ Premium Care Crema Calmanta Protectoare 50 ml din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

76.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Periuta pentru dinti sensibili Easy Clean Super Soft, Verde, Biorepair
Probiotice masticabile cu aroma de capsuni pentru copii, 30 tablete masticabile, GNC
Vopsea de par permanenta 1N Ebony Black, 170 ml, Naturtint
Vopsea pentru par Nr. 6.05 Chocolate Dark Blonde Shine On, 1 bucata, Bionike
Gerdoff protectie de zi, 20 comprimate, Sofar
Vitamina C-500 cu Macese, 30 tablete, Adams
Fond de ten cu acid hialuronic Light F1, 25ml, Lovren
Crema de maini cu collagen, 100g, Tenzero
ACM Sebionex K Crema keratoreglatoare, 40 ml
chevron-right-circle