Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. Demachiere si curatare
  6. /
  7. Ivatherm servetele demachiante fata...

Ivatherm servetele demachiante fata si ochi, 25 servetele

Curata in profunzime, hidrateaza si catifeleaza Protejeaza impotriva factorilor de mediu Calmeaza, decongestioneaza Redau confortul pielii sensibile TOLERANTA OCULARA EXCELENTA Compozitie si proprietati: Apa termala Herculane: calmeaza pielea sensibila, protejeaza impotriva imbatranirii premature Extract de iedera, panthenol, vitamina E: creeaza o bariera de protectie impotriva factorilor de mediu, puternic efect antioxidant si regenerant. Indicatii: Curatarea si demachierea tuturor tipurilor de ten sensibil. Ideale pentru persoanele active si calatorii.

Acest produs Ivatherm servetele demachiante fata si ochi, 25 servetele din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

27.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Exfoliant pentru corp Cotton Candy, 510g, Tree Hut
HIPP LAPTE PRAF 2 COMBIOTIC 300G
Apă Micelară Cu Argilă
LA ROCHE POSAY HYALU B5 FIOLE CONCENTRATE ANTIRID TEN SENSIBIL 7 X 1.8ML
Crema de noapte cu retinol Pure-Retinol T, 40ml, Pharmaceris
Perie de par mini Happy Hair Smiley Pineapple, Wet Brush
Absorbante pentru incontinenta urinara Lady Slim Normal, 12 bucati, Tena
Extract de iedera bio, 10ml, Ellemental
Spumant de baie Bianco, 1000ml, Malizia
chevron-right-circle