Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Copii si Sugari
  4. /
  5. Ingrijirea pielii
  6. /
  7. Spray Repelent Impotriva Tantarilor...

Spray Repelent Impotriva Tantarilor si a Capuselor Parasites Santaderm, 100 ml

Produsul poate fi utilizat de adulti si copii cu varsta mai mare de 3 luni. Timpul de actiune, stabilit in urma testelor de eficacitate pe produs, este de aproximativ 8 ore. Utilizare: Produsul se pulverizeaza nediluat pe piele, haine sau suprafete de la o distanta de 20-25 cm pana cand suprafata este complet umeda si lasati sa se evapore. Evitati pulverizarea produsului in directia ochilor. Cantitatea de produs pentru o utilizare difera, in fuctie de marimea suprafetei pe care se aplica.

Acest produs Spray Repelent Impotriva Tantarilor si a Capuselor Parasites Santaderm, 100 ml din categoria Copii si Sugari se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

48.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema hidratanta Gentleman, 100ml, Sabon
Galenic Trusa Infuzie de Frumusete Crema 50ml + Gel Chrono Activ de Noapte 50ml
HARTMANN DERMAPLAST POST INJECTIE 1.6X4CM X 250BUC
ARTROFLEX COMPUS 90 COMPRIMATE
ZIAJA Masca de par cu proteine casmir, 200 ml
Termometru fara atingere ORO-T60 PERFECT pentru adulti si copii
Sampon pentru femei Oil Nutritive, 250ml, Gliss
PAMPERS BABY PANTS 6 15+ 19 BUCATI
Elugel gel antiseptic bucal 40 ml
chevron-right-circle