Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Elevit 3, 30 capsule moi

Elevit 3 face parte din gama Elevit, liderul pietei de vitamine prenatale in Romania. Elevit 3 este special adaptat pentru a satisface nevoile nutritionale crescute din perioada de alaptare si ingrijire postnatala. Contine ingrediente precum luteina, omega-3 (DHA) pentru a ajuta dezvoltarea creierului si vederii nou-nascutului. Ofera un surplus de energie pentru mama. Sustine dezvoltarea sanatoasă a nou-nascutului. Ajută mamele sa le ofere celor mici un start sanatos in viata! Mod de administrare: Se recomandă o capsulă Elevit 3, o dată pe zi. După naștere, poți trece de la Elevit 2 la Elevit 3, care răspunde noilor nevoi nutriționale din perioada postnatală. Citește prospectul înainte de utilizare. Nu depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Elevit 3 nu este recomandat persoanelor alergice la uleiuri din pește, pește sau oricare alte produse marine sau persoanelor alergice la soia. Elevit 3 este disponibil sub formă de capsule moi, cutie cu 30 capsule moi pentru o lună de administrare.

Acest produs Elevit 3, 30 capsule moi din categoria Sarcina si alaptare se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

89.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Baton cu caramel sarat raw vegan, 35g, Nakd
Crema iluminatoare Red Grape Sheer Glow Finish SPF 50, 50ml, Korres
Perspirex Strong Antiperspirant 20ml
Crema de fata Moisturizer, 50ml, Dr.Grandel
Gel hidratant revigorant Circulation, 125 ml, Puressentiel
Ulei spray pentru elasticitatea pielii, 100ml, Maternea
Șampon Pentru Volum
Mayam Ulei de Aloe vera M-1048, 50 ml
Ser fata iluminant cu A-HA si Vitamina C, 60ml, Dearboo
chevron-right-circle