Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. 4LAX supozitoare cu glicerina...

4LAX supozitoare cu glicerina pentru adult 12 bucati, Solacium Pharma

Mod de actiune: Pune in miscare si lubrifiaza masa fecala si faciliteaza eliminarea acesteia. Mod de utilizare: Scoateti supozitorul din folia de aluminiu si introduceti-l complet in rect, introducand mai intai partea ascutita. Efectul se obtine in decurs de o o ora de la administrare. Compozitie: 2100 mg glicerina; excipienti (apa purificata si stearat de sodiu) pana la 2350 mg. Contraindicatii: Nu folositi supozitoarele in cazul durerilor abdominale acut sau de origine necunoscuta Efecte adverse: Pot aparea iritatii ale mucoasei, in special la pacienti sensibili sau in cazul inflamatiei mucoasei.

Acest produs 4LAX supozitoare cu glicerina pentru adult 12 bucati, Solacium Pharma din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

22.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Drojdie, 60 comprimate, Dacia Plant
HARTMANN HYDROCOLL PANSAMENT HIDROCOLOIDAL STERIL 20X20CM X 5BUC
Rame ochelari de vedere barbati Polarizen WD1067 C1
Perna pentru lectura
Triple Strength EPA 1000mg mini, 90 capsule, GNC
Ulei calmant Huile de Beauté Apaisante D’Amande Douce, 100ml, Evoluderm
Pasta de dinti fresh mint Active Gum Repair, 75ml, Parodontax
Baton din ovaz integral cu mere si zmeura 12+ Bio, 6x23g, Organix
Bioderma Photoderm Pediatrics Lapte pentru copii SPF 50 200 ml
chevron-right-circle