Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Durere si inflamatie
  4. /
  5. Gel Gheara Dracului, Transvital,...

Gel Gheara Dracului, Transvital, 250 ml

Gel cu efect racoritor, cu extract de gheara dracului, se aplicat local, in zona sensibila, avand actiune antiinflamatoare la nivel articular si muscular si calmand durerile. Contine extract din radacina de Gheara dracului, planta medicinala des utilizata in medicina naturista umana. Masajul cu acest gel confera o senzatie de relaxare. Proprietati: - are un efect puternic antiinflamator; - calmeaza durerile musculare si articulare; - un excelent relaxant pentru sportivi in caz de suprasolicitare; - sedativ, linistitor, avand un efect optim pentru ingrijirea articulatiilor dureroase. Mod de utilizare: Se intinde in strat subtire pe piele, in zona afectata, de 1-3 ori pe zi si se maseaza pana la absorbtie completa.

Acest produs Gel Gheara Dracului, Transvital, 250 ml din categoria Durere si inflamatie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

22.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Curcuma cu piper 60 capsule, Republica BIO
Termometru digital cu varf flexibil si masurare in 10 secunde alb, 1 bucata, Scala
Rame ochelari de vedere barbati Polarizen 9006 C4
Pasta de dinti, 50ml, Xerostom
SESDERMA RETI-AGE CREMA GEL ANTIIMBATRANIRE 50ML
Pieptene pentru barba MEN, 1 bucata, Parsa
Fizzy Pop Grey 30 de purtari 2 lentile/cutie
Rame ochelari de vedere dama vupoint WD0056P C2
FORCAPIL 180 GELULE
chevron-right-circle