Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Proxel, 30cps

Ingrediente: Extract uscat 4:1 (fosfat tricalcic, matodextrina) din seminte de dovleac; capsula - gelatina, dioxid de titan; extract uscat din rasina de arbore de lamaie, cu 65% acizi boswellici; extract apos 4:1 (maltodextrina din porumb) din parti aeriene de nemuritoare; agenti de incarcare - celuloza microcristalina, maltodextrina; hialuronat de sodiu; Vitamina E/DL-acetat de alfa tocoferil 50%; agenti antiaglomeranti - dioxid de siliciu, stearat de magneziu; extract apos de arbore de ceai. Mod de administrare: 1 capsula pe zi, pe o perioada de 3-6 luni. Contraindicații: A nu se utiliza in cazul hipersensibilitatii la oricare dintre componentele produsului. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Acest produs Proxel, 30cps din categoria Sanatatea barbatului se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

69.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Picaturi orale pentru copii Virodep, 30 ml, Dr. Phyto
Green Sugar Premium 1:2 pulbere, 1000g, Laboratoarele Remedia
Sapun lichid spuma cu Acid Hialuronic, 300ml, Gerovital
Cana antrenament EasyStart Exotic Animals, 120ml, Canpol babies
GASEX 20 TABLETE
Rame ochelari de vedere dama Aida Airi 8035 C2
Fiole Flash Hair Sublime Shine, 7 fiole x 5 ml, La Cabine
Fiole ser pentru lifting Instant Flash, 5 fiole, Isdin
WET BRUSH PERIE DE PAR SHINE ENHANCER PENTRU STRALUCIRE NEGRU
chevron-right-circle