Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Sun Wave FluEnd cu aroma de portocale 20 comprimate de supt

Recomandari: Ajuta la calmarea gatului inflamat Mod de utilizare: Adulţi și copii cu vârsta peste 6 ani: 3 – 4 comprimate pe zi; Comprimatele se ţin în cavitatea bucală până la dizolvare; nu se mestecă și nici nu se înghit întregi; se administrează între mese. Pentru a evita riscul apariţiei iritaţiilor locale, este recomandabil a se schimba poziţia comprimatului în gură până la dizolvare. Compoziţie: Extract de Mentha piperita 5,75 mg Extract de Glycyrrhiza glabra 2,2 mg Extract de Eucalyptus globulus 1,5 mg Extract de Cinnamomum camphora 0,18 mg

Acest produs Sun Wave FluEnd cu aroma de portocale 20 comprimate de supt din categoria Raceala si Gripa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

25.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Baton cu nuca de cocos raw Lifebar Bio, 47g, Lifefood
CONCENTRIX 180 CAPSULE
Ulei esential de mandarina (citrus nobilis peel oil), 10ml, Sabio
Foarfece profesionala de tuns CP2290, 1 bucata, Cupio
Avent Cana cu tetina moale rezistenta la muscaturi +9luni baieti, 300ml SCF802/01
Scutece MoliCare Premium elastic 5 picaturi L x 30 buc
Balsam demachiant Plant, 100ml, Gerovital
Amestec de uleiuri esentiale pentru relaxarea somnului Cocon De Sérénité, 5ml, L'Occitane
Bio-Seleniu + Zinc, 30 tablete, Pharma Nord
chevron-right-circle