Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Isla Cassis - 30 tablete de supt

Ingrediente: 1 tableta de supt contine 80 mg extract apos din muschi islandez (0,4 - 0,8 : 1). Alte ingrediente: acid ascorbic (vitamina C), sorbitol, guma arabica, maltitol, acid citric anhidru, acesulfam K, extract din coacaze negre, aroma de coacaze negre, parafina lichida, apa purificata. O tableta de supt contine indulcitorii sorbitol (112 mg) si maltitol (285 mg) = 0,033 unitati de paine. Mod de administrare: In functie de necesitate, adultii si copiii peste 4 ani 1-2 tablete de supt de mai multe ori pe zi. Precautii si atentionari: A nu se lasa la indemana copiiilor mici! Tabletele de supt se depoziteaza in locuri uscate, la o temperatura sub 25 grade! Se recomanda sa se pastreze blisterul in cutia de carton, pentru a feri continutul de lumina!

Acest produs Isla Cassis - 30 tablete de supt din categoria Raceala si Gripa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

39.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Seleniu organic, 60 capsule, Herbagetica
Crema de maini cu absorbtie rapida, 75ml, Neutrogena
Tratament pentru parul tratat chimic Lightplex Bond Completion In-Salon Treatment, 750ml, Londa Professional
Piure din carne de vitel fara gluten, 2 x 80g, Plasmon
Cafea boabe arabica Columbia bio, 250g, Rapunzel
Apivita masca hidratanta cu Aloe Vera 50 ml
Apa de parfum Prodigieux, 50ml, Nuxe
Spray pentru gat Coldisept NanoSilver, 20ml, Arkona
Propolis C ImunoComplex 20 cp de supt
chevron-right-circle