Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Vagisan crema vaginala 25g

Indicatii: Pentru simptome cauzate de uscaciunea vaginului si a zonei genitale externe (uscaciune, usturime, mancarime, leziuni minore si durere in timpul contactului sexual, in timpul menopauzei, din cauza unui deficit de estrogeni). Vagisan MoistCream nu contine hormoni (estrogeni) si, prin urmare, poate fi utilizata in paralel cu terapia de substitutie hormonala sau alternand cu creme sau ovule vaginale care contin hormoni (estrogeni). Datorita adaosului de acid lactic, crema are un pH de 4,5. Ca urmare Vagisan ajuta la mentinerea unei valori naturale a pH-ului in interiorul vaginului. Vagisan contribuie prin doua efecte la ameliorarea simptomelor de uscaciune vaginala: - crema are un continut de apa foarte ridicat, astfel incat hidrateaza mucoasa vaginala si pielea din zona genitala externa. - lipidele nutritive (grasimile) mentin pielea supla. Nu exista contraindicatii ale utilizarii produsului pentru uscaciune vaginala in cazul femeilor care doresc sa ramana insarcinate, deoarece motilitatea spermatozoizilor nu este afectata. Nu se va utiliza impreuna cu prezervative sau cu calote/diafragme deoarece poate fi compromisa rezistenta la rupere a acestora. Prezentare: Crema cu aplicator vaginal, pentru aplicare intravaginala si in zona genitala externa, chiar si inainte de contactul sexual, daca este necesar.

Acest produs Vagisan crema vaginala 25g din categoria Sanatatea femeii se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

45.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema de baie Atoprel, 300ml, Frezyderm
Nyrvusal solutie orala, 50ml
Ulei multifunctional pentru fata, corp si par Huile Prodigieuse, 100ml, Nuxe
Coupe Faim Gummies, 60 jeleuri, Manhae
Fares Ceai Diurosept, 20 plicuri
Ceai hepato-biliar, 50g, AdNatura
Gel de dus si peeling floare de nu-ma-uita, 220g, LaQ
Sirop natural de ghimbir presat la rece, 250ml, Steaua Divina
Spray hidratant Hydrabio Brume, 300ml, Bioderma
chevron-right-circle