Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Imunostimulente
  4. /
  5. Secom Vitamina C 1000mg...

Secom Vitamina C 1000mg (adulti) x 30 capsule

Indicatii: functionarea normala a sistemului imunitar protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ formarea normala a colagenului pentru functionarea optima a vaselor de sange, a sistemului osos, a ligamentelor, a gingiilor, a dintilor si a pielii functionarea normala a sistemului nervos, mentinerea sanatatii psihice reducerea oboselii si extenuarii cresterea absorbtiei fierului si la regenerarea formei reduse a vitaminei E metabolismul energetic normal Compozitie per 1 capsula: Vitamina C (acid ascorbic din fructe de Maces [Rosa canina] si de Acerola [Malphighia punicifolia]) - 1000 mg; Bioflavonoide (din citrice concentrat) - 50 mg Administrare:Cate 1 capsula de 1-2 ori/zi la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Acest produs Secom Vitamina C 1000mg (adulti) x 30 capsule din categoria Imunostimulente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

50.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema Cica Daily Repairing Concentrate, 50ml, Uriage
Ceai cu fructe de padure, 75g, Fares
Spuma pentru picioare ultra hidratanta 15% uree, 125ml, Feet Calm
Tinctura de Leurda, 200ml, Dorel Plant
Ulei esential de Tea Tree, 10 ml, Steaua Divina
Parapharm Picaturi Suedeze Dr Racz, 250ml
Ulei esential de eucalipt globulus, 10ml, Ellemental
Ultra Matte Finish Satinelle, 15ml, Cupio
Ulei ingrijire Bebe, 150 ml, Gerovital Kids
chevron-right-circle