Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Gleitgelen gel vaginal 50g

Gleitgelen este un gel vaginal foarte bine tolerat cu proprietăţi lubrifiante, care înlocuieşte secreţia naturală! Uşor de aplicat Îmbunătăţeşte proprietăţile de alunecare ale suprafeţelor în zona intimă Fără reacţii adverse, nu are efecte secundare asupra mucoasei vaginale şi penisului. Conţine clorhexidină (efect antiseptic şi dezinfectant). Ph similar ph vaginal Testat bacteriologic Hidrosolubil Nu pătează lenjeria Se poate folosi cu/fără prezervativ (nu atacă latexul) Atenţie! nu este metodă contraceptivă Disponibil în farmacii Indicaţii: Dificultăţi în coabitare cauzate de vaginul uscat.Gleitgelen poate fi folosit în scopul intensificării senzației de placere și a reducerii durerii din timpul activitatii sexuale. Se recomandă utilizarea în actul sexual anal în scopul evitarii leziunilor. În medicină, gelul lubrifiant Gleitgelen poate fi indicat în examinarile ginecologice sau rectale, în utilizarea clismelor și a termometrelor rectale. Gleitgelen poate fi folosit cu prezervativ, nu conține grăsimi și este compatibil cu latexul. Uscăciunea mucoasei intensifică forța de frecare care poate conduce la ruperea unui prezervativ. Pentru a preveni ruperea sau spargerea prezervativului este recomandat a se folosi un lubrifiant pe baza de apă ca de exemplu Gleitgelen. Dozaj şi administrare: înainte de actul sexual se introduce gelul la intrarea în vagin. Compoziţie: glicerină, hidroxietilceluloză, apă distilată, diclorhidrat de clorhexidină.

Acest produs Gleitgelen gel vaginal 50g din categoria Sanatatea femeii se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

28.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rame ochelari de vedere dama vupoint ZN3703 C7
Deo roll-on Bee Fresh, 50 ml, Apivita
Bautura Bio fara zahar din ovaz cu calciu, 1l, Natumi
Prezervative Real Feel, 16 bucati, Durex
DERMAFIX GEL 50G
Curcumin 95+ Piper Negru Extract, 60 capsule, Niavis
Sampon impotriva caderii parului cu urzica si mesteacan, 260ml, Dr. Soleil
46530 Gerovital Sun Lotiune calmare arsuri solare, 150ml
Sapunul lichid pentru maini Red Pomegranate, 300ml, The Lab Room
chevron-right-circle