Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Insomnie si Stres
  4. /
  5. Sun Wave Stressclean Forte...

Sun Wave Stressclean Forte 60 comprimate filmate

Indicatii: Ajuta la instalarea starii de calm si a relaxarii psihice in cazuri de suprasolicitare nervoasa si stres. Contine/comprimat: KSM-66 Ashwagandha 125mg Extract de Rhodiola rosea 100mg Extract de Valeriana officinalis 50mg Vitamina B6 5mg Rolul extractelor din compozitie: KSM-66 este un extract standardizat din radacina de Withania somnifera. Printre substantele active din Withania somnifera se regasesc: withanolide ( lactone sterolice) dintre care mentionam withaferine, glicowithanolide, alcaloizi si aminoacizi ( tirozina, alanina, triptofan, acid glutamic). Constituentii speciei sunt responsabili de reducerea tensiunii psihice, ajuta la inducerea calmului si relaxarii. Extractul de Withania somnifera ajuta la cresterea capacitatii de adaptare a organismului la conditiile de stres si suprasolicitare. Una dintre substantele active din extractul de Valeriana este acidul valerianic, care ajuta la relaxare si adaptare la conditiile de stres si suprasolicitare. Extractul de Rhodiola rosea poate ajuta la o mai buna adaptare a organismului la stres, avand un efect tonic-adaptogen. Vitamina B6 contribuie la functionarea normala a sistemului nervos, la mentinerea sanatatii psihice si la reducerea oboselii si extenuarii. Mod de utilizare: oral - cate 1 comprimat de 2 ori pe zi.

Acest produs Sun Wave Stressclean Forte 60 comprimate filmate din categoria Insomnie si Stres se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

87.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Baton cu ciocolata raw Lifebar Bio, 47g, Lifefood
Multivitamine si minerale Supradyn Energy cu Coenzima Q10, 30 comprimate filmate, Bayer
BIODERMA ATODERM CREMA DE MAINI SI UNGHII 50ML
Telom-R, 120 capsule, DVR Pharm
Crema de noapte Nutricalcium, 50ml, Elmiplant
Natural Vitamina E, 60 capsule, Zenyth
Vitamina C 1000 mg + D3 + Zinc Depot, 30 comprimate, Doppelherz
Fiola cu acid azelaic, 2ml, Slowcell
Lotiune de corp Charming Ruby Potion, 300ml, Lavish Care
chevron-right-circle