Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Copii si Sugari
  4. /
  5. Dentitie
  6. /
  7. Anaftin Baby gel gingival...

Anaftin Baby gel gingival 10ml Berlin Chemie

Anaftin® Baby Gel gingival este un gel oral bioadeziv. Acesta formează rapid o peliculă invizibilă care protejează gingia de disconfort şi durere. Componentele sale naturale contribuie la reducerea durerii şi a roşeţei în zonele afectate. Aplicatorul este prevăzut cu peri din silicon care masează uşor gingiile ameliorând astfel disconfortul şi simptomele asociate erupţiei dentare. Anaftin® Baby Gel gingival nu conţine anestezice locale, medicamente, alcool sau zahăr. Nu produce o senzaţie de arsură la aplicare şi are gust plăcut de banane. Instrucțiuni de utilizare: Aplicaţi o cantitate suficientă de gel pentru a acoperi zona afectată şi masaţi uşor gingia cu aplicatorul. Este preferabil ca gelul să fie aplicat după mese şi înainte ca bebeluşul să adoarmă pentru a stimula formarea peliculei şi a prelungi ameliorarea durerii micilor pacienţi. Utilizaţi ori de câte ori este necesar. Compoziție: Apă, PVP, maltodextrină, propilenglicol, ulei de ricin hidrogenat PEG-40, Aloe barbadensis, gumă xantan, aromă, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, EDTA disodic, hialuronat de sodiu, xilitol, clorură de cetilpiridiniu, acid gliciretinic, Crocus sativus. Precauții:Fiecare tub de gel gingival trebuie utilizat la un singur pacient pentru a evita contaminarea încrucişată a aplicatorului şi a gelului.

Acest produs Anaftin Baby gel gingival 10ml Berlin Chemie din categoria Copii si Sugari se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

36.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Unguent pentru iritatiile de scutec cu 5% panthenol Bepanthen, 100g, Bayer
Regulatpro Hyaluron, 20 flacoane*20 ml
Gel de dus cu flori de Osmanthus, 250ml, L'Occitane
LABO FILLERINA DAY CREAM GRAD 3 50ML
Tratament Tonic Leave-in cu climbazol pentru scalp normal, cu tendinta de ingrasare si matreata System 4 Therapeutical Hair Spa, 150ml, Sim Sensitive
Ciorapi compresivi Rayat AD pana la genunchi, negru, 18-21 mmHg - 5
Fructe de goji, 100g, Alevia
Lac pentru unghii gel ICONAILS Gel Lacquer 175 - Too Good To Be Taupe, 10.5ml, Catrice
Serum cu complex Idebenone + mure, 30ml, Mary and May
chevron-right-circle