Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Alergie
  4. /
  5. Secom Childlife Aller-care gust...

Secom Childlife Aller-care gust de struguri 118.50 ml

Recomandat de Societatea Romana de Pediatrie. Efecte si beneficii: gust natural de struguri, indragit de copii sub forma lichida, pentru administrare usoara reducerea manifestarilor in reactiile alergice de la nivel cutanat, ocular, oto-rino-laringologic, pulmonar, digestiv: »» prurit, eruptii cutanate, eritem, angioedem »» tumefactia pleoapelor, inrosirea conjunctivei si lacrimare, stranut, obstructie nazala, rinoree apoasa, disfonie, tuse, senzatie de urechi infundate, otalgie si hipoacuzie provocata de drenajul insuficient al trompei lui Eustachio, respiratie dificila si suieratoare, dispnee »» greata, varsaturi, diaree, dureri abdominale inhibarea productiei de histamina si la blocarea receptorilor histaminici echilibrarea sistemului imunitar protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ reducerea durerii si a disconfortului respirator fluidificarea secretiilor (mucolitic) Compozitie ( per 5ml): Soc (Sambucus nigra) (concentrat din fruct, floare) 250 mg Amla (Emblica officinalis) (fruct) 50 mg Bromelaina 50 mg Struguri (Vitis vinifera)(proantocianidine din extract de samburi si coaja) 10 mg Vitamina C 50 mg Zinc 1 mg Mod de administrare: Copii 1-2 ani: cate ½ lingurita de 3 ori/zi Copii 2-4 ani: cate 1 lingurita de 3 ori/zi Copii 4-12 ani: cate 1-2 lingurite de 3 ori/zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate. A se administra simplu sau amestecat cu bautura preferata a copilului. A se agita bine inainte de utilizare.

Acest produs Secom Childlife Aller-care gust de struguri 118.50 ml din categoria Alergie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

151.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

LACALUT SENSITIVE PERIUTA DE DINTI
Crema de fata cu Pepene Rosu, Watermelon Hydro Glow, 55ml, Ariul
Servetele umede cu pantenol Triderm Baby, 72 bucati, Bionike
Trusa Spring Crema de fata Liftactiv HA, 50 ml, Vichy
Durex Originals Lubrifiant, 50ml
DR. HAPPY JL925L CARJA ALUMINIU CU SPRIJIN SUBAXILAR MARIME L
Sapun intim hidratant cu extract de Calendula, 250ml, Dermomed
Triple Strength DHA 1000, 45 capsule, GNC
Gel pentru albirea dintilor White Shock, 12ml, BlanX
chevron-right-circle