Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. Hidratare
  6. /
  7. La Roche-Posay Toleriane Sensitive...

La Roche-Posay Toleriane Sensitive Crema Hidratanta Prebiotica pentru Ten Normal 40 ml

O noua expertiza. Rolul prebioticelor in dermatologie. Cand pielea este sensibila, nu trebuie doar sa ii reparam bariera cutanata. Trebuie deopotriva sa ii conservam bariera microbiana, o bariera invizibila care protejeaza in mod natural pielea, pentru a-i reduce sensibilitatea. Acesta este rolul prebioticelor. Indicatii: Piele sensibila si foarte sensibila. Piele care tine, sau care prezinta senzatia de furnicaturi, uscaciune, roseata. Potrivita si pentru bebelusi. Proprietati: 83% ingrediente active care calmeaza si protejeaza. Glicerina - hidrateaza 48 de ore. Ceramidele - repara si protejeaza bariera cutanata. Vitamina B3 - calmeaza instant. Apa termala La Roche-Posay - calmeaza si reduce iritatiile pielii. Fara parfum. Fara alcool. Utilizare: Aplicati pe fata si gat, dimineata si seara.

Acest produs La Roche-Posay Toleriane Sensitive Crema Hidratanta Prebiotica pentru Ten Normal 40 ml din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

74.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ser Hydrabio Hyalu+, 30ml, Bioderma
GALENIC GEL CHRONO-ACTIVE DE NOAPTE 50ML
Ser facial cu efect de lifting instant Trandafir Power Of Plants, 30ml, Lirene
Musli crocant din ovaz cu quinoa si afine Bio, 375g, La Finestra Sul Cielo
POLYGEMMA 12 RINICHI DETOXIFIERE 50ML
Pasta de dinti GennaDent Homeopatic, 150ml, VivaNatura
Vitamina C Ascorbat de Calciu 550 mg, 120 capsule
Spray anti-iritatii cu Zinc 1Er Bebe, 100ml, Uriage
Rame ochelari de vedere barbati Guess GU50019 002
chevron-right-circle