Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Alinan sirop de linistire...

Alinan sirop de linistire 150 ml

Alinan® Sirop de linistire este un preparat obținut din extracte naturale standardizate, cu proprietăți calmante, recomandat copiilor în cazul stărilor de agitație, pentru îmbunătățirea calității somnului și pentru funcționarea normal a sistemului digestiv. - Contribuie la funcționarea normală a sistemului digestiv; - Ajută la reglarea tranzitului intestinal; - Ameliorează balonările și crampele abdominale. Indicatii - Agitatie, imbunatatirea calitatii somnului - Pentru functionarea normala a sistemului digestiv: pentru reglarea tranzitului intestinal, balonari, crampe abdominale Ingrediente: zahăr, apă purificată, glicerol, extract de muşeţel, extract de tei, ulei de ricin hidrogenat şi polietoxilat, extract de melisă, corector de aciditate (acid citric), stabilizator (edetat disodic), conservant (benzoat de sodiu). Ingrediente active/ 5 ml: 250 mg extract de muşeţel (Matricaria chamomilla) standardizat în apigenol 100 mg extract de melisă (Melissa officinalis) standardizat în acid rozmarinic 200 mg extract de tei (Tilia cordata) standardizat în ulei volatil In stari de agitatie: - Copii 4-6 ani: 5 ml sirop (1 lingurita) de 2 ori pe zi; - Copii 7-12 ani: 5 ml sirop (1 lingurita) de 3 ori pe zi; Pentru functionarea normala a sistemului digestiv (reglarea tranzitului intestinal, balonari, crampe abdominale): - Copii 4-6 ani: 5 ml sirop (1 lingurita) de 2 ori pe zi; - Copii 7-12 ani: 5 ml sirop (1 lingurita) de 3 ori pe zi. Pentru imbunatatirea calitatii somnului se administreaza seara , cu 30 minute inainte de culcare: - Copii 4-6 ani : 5 ml sirop (1 lingurita) pe zi; - Copii 7-12 ani : 10 ml sirop (2 lingurite) pe zi;

Acest produs Alinan sirop de linistire 150 ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

51.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sterimar bebe Nas Infundat 50 ml
Hyalo Gyn 10 ovule vaginale
ASPACARDIO MIX OMEGA 3 + Q10 30 COMPRIMATE
Crema emolienta Exomega Control, 400ml, A-Derma
Sapun vegetal PHILOSOPHIA - Detoxifiere, 250 g
PHARCO FEMIGIN B 10PLICURI
Rame ochelari de vedere dama Ana Hickmann AH6524 H02
Secom Cholesterol Blend x 60 capsule vegetale
Macca 69+, 60 comprimate, Dacia Plant
chevron-right-circle