Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Canesten Gyn Uno 500 mg 1 capsula vaginala

Prospect: Link ANM Mod de utilizare: Femei adulte și adolescente de la vârsta de 16 ani O capsulă moale vaginală se introduce profund în vagin în doză unică, seara. Dacă după 7 zile nu se observă nicio îmbunătăţire, pacienta trebuie să se adreseze unui medic. Adolescente cu vârsta cuprinsă între 12 și 15 ani La adolescentele cu vârsta mai mică de 16 ani, Canesten Gyn Uno 500 mg Bayer trebuie utilizat numai după un consult la medic. Dacă este prescris la această categorie de paciente (după apariţia ciclului menstrual), doza recomandată este aceeaşi ca la femeia adultă. O capsulă moale vaginală se introduce profund în vagin în doză unică, seara. Capsula moale vaginală se introduce în vagin cât mai profund posibil cu ajutorul aplicatorului inclus în ambalaj. În timpul sarcinii capsulă moale vaginală trebuie introdusă în vagin cu ajutorul degetului, fără aplicator, pentru a preveni rănirea colului uterin.

Acest produs Canesten Gyn Uno 500 mg 1 capsula vaginala din categoria Sanatatea femeii se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

60.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Alinan Colici si Balonare emulsie 50ml
Ser fortifiant anti-poluare, 50ml, Yves Rocher
MARIMER BABY IZOTONIC SPRAY NAZAL 100ML
Ulei esential de lavanda PDO, 5ml, L'Occitane
Pediakid 22 Vitamine si Oligoelemente sirop cu gust de portocale, 250 ml
Valeriana + Passiflora Extract, 60 capsule, Niavis
Crema hidratanta de zi pentru ten mixt Time to Hydrate Essential, 50 ml, Ahava
Centura de transfer pacient - marime XL
Trusa Duo Cherry Blossom 2024, L'Occitane
chevron-right-circle