Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Timburg Gel Verde x 500 G

Extractul de castane intareste peretii vaselor de sange. Elimina umflaturile aparute ca urmare a loviturilor, luxatiilor si de asemenea ca urmare a flebitei Contine: - Extract de castan, ulei de menta, aloe si camfor. - Formula pentru masaj. Recomandari: - Gel cu efect calmant, relaxeaza picioarele grele. - Este benefic in tulburarile circulatorii si varice. - Elimina umflaturile aparute ca urmare a loviturilor, luxatiilor si de asemenea ca urmare a flebitei Mod de administrare: - Se aplica pe piele, cu miscari circulare se maseaza pana la absorbtie. - Cu aproximativ 10 ml de gel ungeti timp de 2-3 minute locurile alese. - Pentru masaj-intindeti pe piele o cantitate mica de gel, masati timp de aproximativ 10 minute. - Nu folositi pe pielea iritata, zgariata sau ranita precum si pe mucoasa.

Acest produs Timburg Gel Verde x 500 G din categoria Suplimente si produse naturiste se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

24.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Collagen ultramax, 30 plicuri, Gold Nutrition
Ceai Sweet Chai Bio, 15 plicuri, Higher Living
Bio-Kult S.Boulardii, 30 capsule, Protexin
Dropsuri cu miere de Manuka MGO 400 si ghimbir cu lamaie, 65g, Manuka Health
Masca ampoule iluminatoare tip servetel cu pudra de diamant, 25g, Some By Mi
Bronzer pudra pentru fata Temptation, 7g, Cupio
PURITO Centella Serum de fata fara parfum, 60 ml
Ochelari de soare barbati Guess GU00125 02B
ZDROVIT MASCARA MED CLASIC 5ML
chevron-right-circle