Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Digestie
  4. /
  5. Probiotice si prebiotice
  6. /
  7. Hepiflor bebelusi si copii...

Hepiflor bebelusi si copii - 10 Plicuri Terapia

Beneficii: - Hepiflor pentru copii si bebelusi este probioticul cu un continut de 5 miliarde de culturi vii. - Contine 3 culturi benefice atent selectionate, intr-o doza mare de culturi vii pentru o flora echilibrata. - Recomandat in asociere cu tratamentul antibiotic oral pentru refacerea echilibrului florei intestinale. - Contribuie la mentinerea si restabilirea echilibrului intestinal din tulburari de tranzit ( diareea asociata antibioticelor). - Contribuie la ameliorarea colicilor si iritabilitatii de cauza digestiva. - Destinat special copiilor, dar este recomandat si adultilor care prefera administrarea de plicuri Hepiflor contribuie la mentinerea si restabilirea echilibrului intestinal din tulburarile de tranzit,care pot aparea in urma tratamentului cu antibiotice orale(diareea asociata antibioticelor). Mod de administrare: Se recomanda administrarea a 1-2 capsule de Hepiflor pe zi, odata cu initierea si pe tot parcursul tratamentului cu antibiotice, la distanta de cel putin 2 ore de administrarea acestora.

Acest produs Hepiflor bebelusi si copii - 10 Plicuri Terapia din categoria Digestie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

25.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

GEROVITAL STOP ACNEE CREMA ULTRA-ACTIVA 15ML
Gel de dus calmant Little Herbal Company, 500ml, Dr.Konopka’s
Septimar apa de mare izotona, 100ml, Vitalia
CHICCO 67294 BALSAM DE RUFE 750ML
Lumanare parfumata Source D'Harmonie, 140g, L'Occitane
Lip Gloss Lubrifiant Orgie Electric Fellatio, 10 ml, Orgie
Periuta de dinti Pro Sensitive Ultrasoft, 1 bucata, Trisa
Gum Rezerve periuta de dinti sonica soft Activital
Rame ochelari de vedere copii Polarizen S8138 C22
chevron-right-circle