Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Raceala si gripa
  4. /
  5. Durere in gat
  6. /
  7. Strepsils Capsuni Fara Zahar...

Strepsils Capsuni Fara Zahar 24 pastile

Prospect: Link Proprietati: - se utilizeaza ca adjuvant in tratamentul infectiilor oro-faringiene, favorizand ameliorarea simptomelor provocate de acestea; - este un medicament antiseptic pentru calmarea durerilor in gat; - calmeaza rapid (in 5 minute) si de lunga durata (de pana la 2 ore) a durerii in gat; - are efect antibacterian, antifungic si antiviral. Mod de administrare: Adulti si copii cu varsta peste 6 ani - o pastila la 2-3 ore. Pastilele se tin in cavitatea bucala pana la dizolvare. Se administreaza intre mese. Durata tratamentului nu trebuie sa depaseasca 5 zile.

Acest produs Strepsils Capsuni Fara Zahar 24 pastile din categoria Raceala si Gripa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

28.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rame ochelari de vedere barbati Lucetti RTA5001 C3
Himalaya, Liv 52 DS, hepatoprotector, 60 tablete
Nebulizator NEB200, 1 bucata, Microlife
Manusi examinare nitril fara pudra Germanmed S, 100 bucati
Ceai cu ghimbir, 17 plicuri, Yogi Tea
Gel colorant pentru barbati Saten inchis Perferct Men, 1 bucata, Schwarzkopf
Ser de fata Wonder Releaf Centella Unscented, 60ml, Purito
Solutie impotriva intepaturilor de insecte, 3.25 ml, Urgo Filmogel
Crema de maini White Tea, 30ml, Sabon
chevron-right-circle