Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Durex Prezervative Intense Orgasmic x 10 Bucati

Durex Intense Orgasmic este disponibil in doua variante: - 3 bucati - 10 bucati Prezervative cu nervuri și puncte în relief cu gel stimulator: - Textură stimulatoare cu nervuri și puncte în relief, cu gel Desirex pentru senzații electrizante, de cald și rece - Formă Easy-On cu rezervor pentru confort sporit - Prezervative din cauciuc natural (latex), transparente și lubrifiate - Diametru nominal: 56 mm. Aromă mentolată. Citește cu atenție informațiile despre produs, inscripționate pe partea interioară a pachetului. A se păstra în loc uscat și răcoros, evitând expunerea directă la lumina soarelui.

Acest produs Durex Prezervative Intense Orgasmic x 10 Bucati din categoria Viata Sexuala se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

71.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

TIS Q4U Crema antirid cu propolis, 50ml
Recipient recoltare exudate faringiene in tub, 1 bucata, Delta
Iodine, 30 capsule
BIODERMA HYDRABIO H2O APA MICELARA 100ML
Ochelari de soare dama Aida Airi AA6015 NO2
Masca revitalizanta pentru par neted si stralucitor Oil Reflections, 150ml, Wella Professionals
Uroren Forte, 15 capsule
Sampon pudra pentru hidratare si fortifiere, 25g, La Saponaria
Ulei de curatare Topialyse, 200ml, SVR
chevron-right-circle