Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Cerave Gel de Spalare Hidratant, Piele Normal-Uscata 473 ml

Gelul de Spalare Hidratant CeraVe curata eficient si ajuta la repararea barierei cutanate. Acest gel non-spumant curata delicat impuritatile si sebumul, in timp ce contribuie la hidratarea pielii dupa doar o singura utilizare. Ingrediente active: Imbunatatit cu 3 dintre ceramidele esentiale,, Ceramide 1, 3, 6-II, Acid Hialuronic, Glicerina, Colesterol, Fitosfingozina, Tehnologia MVE. Mod de utilizare: Aplicati produsul pe pielea umeda. Clatiti. Potrivit pentru adulti si copii. Evitati contactul cu ochii. In cazul contactului cu acestia, clatiti imediat cu apa din abundenta.

Acest produs Cerave Gel de Spalare Hidratant, Piele Normal-Uscata 473 ml din categoria Corp si Piele se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

70.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Piure din carne de pui si vitel fara gluten, 2 x 80g, Plasmon
ISDIN Balsam Protector de Buze SPF 30+ 4 g
SOiL Ulei Esential Menta, 10ml
Vitamina C 1000mg, 100 capsule, Jamieson
Ceai pentru Prostata, 20 plicuri, Alevia
Super Serum Retinol'e Retinol pur 0,3 + Vitamina E2%, 30 ml, Bio Balance
Microdacyn solutie de irigare pentru dezinfectare plagilor, 250 ml
Crema tartinabila duo de ciocolata cu alune, 350, Biona Organic
Vopsea vegana 4.15 Ice Chocolate Chestnut, 100ml, Natural Kay
chevron-right-circle