Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Nosette Strong Spray Nazal x 30 ml

Nosette Strong este un decongestionant nazal puternic si natural, cu o concentratie ridicata de saruri minerale. Este recomandat persoanelor care au mucoasa nazala congestionata si dificultati de respiratie datorita alergiilor, racelii sau gripei. Poate fi folosit ca atare sau in combinatie cu alte terapii. Pulverizati de 1-2 ori in fiecare nara ori de cate ori este necesar. Nosette strong spray nazal sprijina starea fiziologica a mucoasei nazale si nu are efecte sistemice. Prin urmare, este potrivit pentru adulti si copii cu varsta de peste 3 ani. Nosette Strong este solutia perfecta pentru o mucoasa nazala congestionata in timpul sarcinii sau pentru mamele care alapteaza.

Acest produs Nosette Strong Spray Nazal x 30 ml din categoria Raceala si Gripa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

23.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Tetina Dinamica hrana densa, 2 bucati, LOVI
Secom Curcumin Phytosome 500 mg, 60 capsule vegetale
Crema contur ochi contra cearcanelor pentru toate tipurile de ten Bio Organic, 15ml, Nuxe
Crema de maini Citron My Orchard, 30g, Frudia
Ulei esential de Tea Tree, 10ml, Niavis
Orteza umar - cot - incheietura mainii, fixa
Legume si taitei cu pui, incepand de la 12 luni, 220 g, HiPP
Lotiune keratolitica pentru netezire Cleansing Collection Fillerina, 100ml, Labo
Biscuiti cu cereale si ciocolata, 300g, Campiello
chevron-right-circle