Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Durere si inflamatie
  4. /
  5. Dacia Plant Harpagophytum x...

Dacia Plant Harpagophytum x 60 Comprimate

Planta este originara din Africa de Sud, unde era folosita de mii de ani de catre bastinasi pentru calitatile sale antiinflamatorii, in special in afectiunile reumatismale. Planta este denumita si Gheara diavolului si a fost adusa in Europa la inceputul secolului al XX-lea. Datorita calitatilor sale terapeutice extrem de eficiente, Harpagophytum a fost clasata in top-ul plantelor antireumatice. Planta are doua componente active, harpagozidele (iridoide glicozide) si beta sitosterolul, care sunt eficiente in reumatism datorita efectelor antiinflamatorii si analgezice. De asemenea, mai contine flavonoide si triterpene, zaharuri, fitosteroli, acizi aromatici (cafeic si cinamic), impreuna conducand catre efectele terapeutice deosebite pentru care planta este atat de cunoscuta. Cura cu Harpagophytum este eficienta in afectiuni reumatismale generand ameliorarea acestora. Desigur, cura cu aceasta planta trebuie asociata cu consum de sucuri si cruditati, miscare si exercitii fizice specifice pentru combaterea redorii si anchilozei. Mod de administrare: Persoanelor cu varsta peste 16 ani: de 3 ori pe zi cate 1 comprimat, inainte de masa. In cazuri grave, adultii pot lua de 3 ori pe zi cate 2 comprimate, pe perioade de 6-8 saptamani. Indicatii: ca si depurativ (in afectiuni hepatice, renale, ale vezicii biliare), antiinflamator (in artrita, artroza, poliartrita, spondiloza, coxartroza), adjuvant in diabet, hipertensiune arteriala, aritmii ventriculare hiperkinetice, migrene, nevralgii, intoxicatie cu nicotina, hipercolesterolemie, menopauza. Contraindicatii: Copii, gravide, lehuze, femei care alapteza, tulburari de coagulare (tendinta la hemoragie). Prudenta in gastrite, duodenite, ulcer gastric si/sau duodenal. Supradozarea poate determina greturi, varsaturi, anorexie, colici, bradicardie.

Acest produs Dacia Plant Harpagophytum x 60 Comprimate din categoria Durere si inflamatie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

27.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Biorepair Junior pentru copii 0-7 ani, 50ml
Banda adeziva suport elastic 15cm x 10m, 1 bucata, OctaCare
COREGA TABS BIOFORMULA 3D 30 TABLETE
Crema pentru piele cuperozica cu roseata, Rosederm BB Cream SPF30, 40 ml, Ivatherm
DUCRAY KERACNYL GEL CURATARE ANTI-ACNEE 200ML
Probiotic Saccharomyces Boulardii, 16 capsule, OptiBac
Vopsea de par Color 7-00 Blond Inchis, 143ml, Gliss
Medilike Effect Tipul 2 AC-Norm, 50ml, Frezyderm
Secom Super Bio Vitamin C, 100 capsule vegetale
chevron-right-circle