Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Digestie
  4. /
  5. Ficat si Bila
  6. /
  7. Stoptoxin Forte x 30...

Stoptoxin Forte x 30 Capsule Fiterman Pharma

Ficatul este unul dintre organele vitale pentru corpul omenesc. Ficatul indeplineste zilnic peste 500 functii biochimice incepand de la prelucrarea nutrientilor din alimente pana la neutralizarea si eliminarea substantelor toxice din organism. Putini dintre noi acorda importanta cuvenita ficatului, inainte de aparitia unor dezechilibre grave de sanatate Stoptoxin forte se recomanda pentru protejarea celulelor hepatice fata de efectul nociv al substantelor toxice (substante medicamentoase, alcool, aditivi alimentari, fum de tigara) precum si pentru functionarea normala a ficatului. Compozitie: Extract de Phyllanthus niruri, colina bitartrat, extract de armurariu, celuloza microcristalina, talc, stearat de magneziu. - 225 mg/capsula, Extract uscat din partea aeriana de Phyllanthus niruri standardizat in Phyllanthine - 150 mg/capsula, Extract uscat din seminte de armurariu (Silybum marianum) standardizat in silimarina - 60 mg/capsula, Colina (12.3 %AZR) Mod de administrare: 2-3 capsule pe zi. Se recomanda utilizarea in cure de minim 4 saptamani.

Acest produs Stoptoxin Forte x 30 Capsule Fiterman Pharma din categoria Digestie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

47.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ser de ochi cu Niacinamida si Green Tea, 15ml, Ondo Beauty 36.5
Cereale cu secara crunchies cu scortisoara, 250g, Milzu
Crema de noapte Black Pine, 40ml, Korres
Scutece Nr 5 pentru 11-17kg, 19 bucati, Bambo Nature
Gel de dus pentru refacerea barierei cutanate Linum Emolient, 200ml, Dermedic
Dr. Wipes Servetele umede pentru ingrijirea copiilor NEUTRO cu capac, 72 bucati
Hydroxycut Hardcore Elite, 100 capsule, MuscleTech
Esenta pentru fata cu floare de lotus, 100ml, Mixsoon
Sampon – Gel de dus cu Aloe si Bisabolol Bebe Drag, 500 ml, VivaNatura
chevron-right-circle