Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Digestie
  4. /
  5. Constipatie
  6. /
  7. Alinan Digestie Usoara 10...

Alinan Digestie Usoara 10 Plicuri Fiterman Pharma

Proprietati: - Combate si previne simptomele neplacute ale indigestiei si intolerantelor alimentare; - Favorizeaza absorbtia nutrientilor necesari cresterii si dezvoltarii organismului: minerale, vitamine liposolubile etc; - Stimuleaza dezvoltarea florei intestinale normale. Ingrediente: Sorbitol, Amidorn pregelatinizat, complex enzimatic - 75 mg (amilaza, proteaza, glucoamilaza, lipaza, celulaza, lactaza, pectinaza, fitaza), aeoma de capsuni, extract de stevia. Mod de administrare: Copii 1-3 ani: 1 plic pe zi. Copii 4-12 ani: 1-2 plicuri pe zi. Copii peste 12 ani si adulti: 2 plicuri de 2-3 ori pe zi Inainte de administare, continutul plicului se dizolva in aproximativ 50 ml apa plata la temperatura camerei. Se administreaza in timpul mesei sau dupa masa.

Acest produs Alinan Digestie Usoara 10 Plicuri Fiterman Pharma din categoria Digestie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

31.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Molekin Imuno Shots, 10 fiole, Zdrovit
Naturigin Vopsea Blond cenusiu extrem 11.2, 115ml
Koflet-H cu aroma de portocale, 12 pastile, Himalaya
Lapte de inceput pentru 0-6 luni NUTRI-BIOTIK 1, 1200g, Aptamil
Vitalitate Plus, 60 capsule, AdNatura
Dentinox gel N 10g
Formula speciala de lapte praf HN incepand de la nastere +0 luni, 300g, Humana
Dr. Max Vitolit B Max, 20 comprimate efervescente
COREGA ULTRA FIXARE CREMA ADEZIVA 40G
chevron-right-circle