Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Sanatatea barbatului
  4. /
  5. Prostata
  6. /
  7. Carpicon S Crema Solida...

Carpicon S Crema Solida cu propolis x 10 Supozitoare 1,5 g Elzin Plant

Supozitoare Carpicon S este o crema solida cu extract de propolis si rasina de conifere cu actiun antimicrobiană (verificată pe 16 tulpini bacteriene), antifungică, , antioxidantă, regeneratoare tisulară, antiinflamatoare, imunostimulentă. S‐a semnalat de asemenea acțiune antitumorală a propolisului datorită prezenței quercitinei, acidului cafeic şi clerodan diterpenoidului. Acesta din urmă sa dovedit a avea efect citotoxic selectiv asupra celulelor tumorale. Cmpoziitie: Extract de propolis, extract uleios din răşină de conifere, ceară de albine, DUB PP E3. Mod de administrare: Aplicatii locale (intrarectal) 2‐4 gr. pe zi -La femei ‐incepand din ziua a 5‐a a ciclului menstrual timp de 15 zile, timp de 5 luni. Pentru femeile care doresc sa aiba copii, poate fi utilizat ca ADJUVANT in tratament, sub supravegherea medicului. ‐ La barbati aplicatii locale (intrarectal) 2‐4 gr./zi in caz de crize hemoroidale, timp de 15 zile/luna, 3‐4 luni.

Acest produs Carpicon S Crema Solida cu propolis x 10 Supozitoare 1,5 g Elzin Plant din categoria Sanatatea barbatului se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

28.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

LABO CADU-CREX STADIU SEVER WOMAN SAMPON 200ML
Ulei esential de eucalipt R19, 10ml, Fares
Servetele dinti si gingii pentru prevenirea cariilor de biberon +0 luni, 25 bucati, Jack N' Jill Kids
Boramid x 10ml picaturi auriculare
Masca-spuma din argila pentru curatarea tenului Rice Pure, 150ml, Thank You Farmer
Rame ochelari de vedere dama Guess GU2828 052
Avene XeraCalm AD ulei de curatare, 400 ml
Rinopanteina unguent nazal, 10g, DMG Italia
Apa micelara bifazica cu Acid Hialuronic, 400ml, Clinians
chevron-right-circle