Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Imunostimulente
  4. /
  5. Herbagetica Graviola extract pur...

Herbagetica Graviola extract pur 60 capsule

Graviola Extract Pur este un produs 100% natural extras doar din fructe de graviola care conține extract pur 5:1. Graviola Extract Pur se recomandă: În cazul afecțiunilor oncologice Persoanelor cu imunitate scazută Pentru ameliorarea efectelor adverse cauzate de chimioterapie și radioterapie Protecție împotriva radicalilor liberi Pentru scăderea valorilor glicemice Graviola avantaje: Extract pur de Graviola Adjuvant în: Afecțiuni oncologice Radioterapie, chimioterapie Convalescență în afecțiuni oncologice Deficiențe imunitare Diabet, glicemie oscilantă Administrare: 1-2 capsule pe zi

Acest produs Herbagetica Graviola extract pur 60 capsule din categoria Imunostimulente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

45.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ceai antistres, 20 plicuri, AdNatura
ACADEMIE AROMATHERAPIE MASCA REVITALIZANTA PENTRU TOATE TIPURILE DE TEN 50ML
Hartmann Stulpa Fix bandaj tubular 25m - marimea 4
Secom Jarro-Dophilus+FOS x 100 cps
Vitamax Q10 x 15 cps, OFERTA doua cutii, 50% reducere la a doua cutie
Siguranta cu utilizare multipla 72030, 1 bucata, Reer
Rame ochelari de vedere barbati Tommy Hilfiger TH 1872 807
Gel spumant pentru ten sensibil si uscat Thermal, 200ml, Celenes
Farmec Ultrarezistent - Lac Pentru Unghii n Diferite Nuanţe - 65m
chevron-right-circle