Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Raceala si gripa
  4. /
  5. Voseptol - Plantavorel, 40...

Voseptol - Plantavorel, 40 tablete

Recomandări: Profilactic si ca adjuvant in: laringite, faringite, rinite, afte si leziuni bucale, stomatite, paradontopatii, halena, traheobronsite si adjuvant in tratamentul astmului bronsic si emfizem pulmonar. Utilizare: intern,adulti: se sug 1-2 tablete de 3-4 ori pe zi, minim 5 zile Copii peste 3 ani, se sug cate 1 tablete de 3 ori pe zi, minim 5 zile. Produsul este interzis persoanelor bolnave de diabet insulino-dependent. Compoziție: tablete continand tinctura de propolis, mentol,ulei volatil de levantica, ulei volatil de eucalipt, ulei volatil de menta, ulei volatil de jneapan si ulei volatil de cimbru. VOSEPTOL V contine un complex de principii active de origine vegetala , cu actiune sinergica in afectiunile respiratorii. Compozitia complexa a tincturii de propolis (compusi de tip flavonoid, substante rasinoase, ceara, ulei volatil, vitamine si enzime ) si asocierea cu uleiurile volatile confera produsului actiune bactericida, bacteriostatica, cicatrizanta, antiseptica si anestezica, bronholitica si expectoranta, sedativa asupra sistemului nervos central si un efect reconfortant . Precauții: Se recomanda prudenta la utilizare, pentru persoanele cu alergie cunoscuta la propolis si celor cu risc alergic crescut. Prezentare: 40 tablete Producător: Plantavorel

Acest produs Voseptol - Plantavorel, 40 tablete din categoria Raceala si Gripa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

36.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Genunchiera profesionala cu suport - L
Rame ochelari de vedere barbati Boss (S) 0734 KCQ
Ostart Vital Ca 1500 + D3 10 plicuri
Tinctura Eco de alga marina bruna Fucus Vesiculosus, 50ml, Ladrome
Vopsea de par permanenta Palette Intensive Color Creme A10 Blond ultracenusiu, 110ml, Schwarzkopf
Super Serum Hyaluronic 3D Acid Hialuronic Multi-molecular 1%,30 ml, Bio Balance
Ceai de rodie cu portocala bio, 40g, Lebensbaum
Sampon bio pentru par vopsit si deteriorat, 200ml, La Saponaria
Urinal sirop, 150ml, Walmark
chevron-right-circle