Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si minerale
  4. /
  5. MAXIMAG CARDIO, 30 COMPRIMATE

MAXIMAG CARDIO, 30 COMPRIMATE

MaxiMag Cardio este un supliment alimentar recomandat pentru sustinerea sistemului cardiovascular. Beneficii MaxiMag Cardio: contine extrase din ingrediente naturale ce ajuta la sanatatea inimii. Printre acestea se numara: paducel pentru circulatia sanguina si oferirea unui efect calmant, talpa gastei pentru buna functionare a sistemului cardiovvascular, magneziu si vitamina B6 pentru reducerea oboselii si a extenuarii. Ingrediente MaxiMAg: 1 comprimat de 1200 mg contine: magneziu 375 mg (100%*); extract de Paducel 100 mg; extract de Talpa-gastei 50 mg; vitamina B6 1,4 mg (100%*). Mod de administrare MaxiMag: 1 comprimat zilnic Condraindicatii: a nu se utilizare de catre femeile insarcinate sau care alapteaza. Produsul MaxiMag Cardio, 30 comprimate

Acest produs MAXIMAG CARDIO, 30 COMPRIMATE din categoria Vitamine si minerale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

44.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Curaprox periuta de dinti 5460 DENT
Dare Blue 90 de purtari 2 lentile/cutie
Baton cu ciocolata neagra si caramel sarat, 37g, Perkier
SOiL Ulei Esential Scortisoara, 10ml
DACIA PLANT Tinctura urzica, 50 ml
Carbodigest, 40 capsule, probleme digestive
Redoxon Immuno Pro, 1000 mg, 15 comprimate efervescente, Bayer
ZIAJA Goat's Milk-Unt de corp, 200 ml
ELMIPLANT HYALURONIC GOLD SERUM PENTRU FATA 30ML
chevron-right-circle