Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ingrijire orala
  4. /
  5. Crema adeziva pentru proteza...

Crema adeziva pentru proteza dentara Max Sigilare, 40 g, Corega

Crema adeziva pentru proteza dentara Max Sigilare Proprietati: - asigura o acoperire superioara a protezei si ofera o aplicare mai precisa a adezivului datorita aplicatorului pentru precizie; - plicatorul pentru precizie asigura distribuirea uniforma a cremei adezive, aceasta formand o bariera impotriva patrunderii resturilor alimentare iritante; - ofera o fixare puternica pe durata intregii zile (12 ore). Prezentare: 40 g

Acest produs Crema adeziva pentru proteza dentara Max Sigilare, 40 g, Corega din categoria Ingrijire Orala se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

38.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crom picolinat 200mcg, 60 capsule, Nutrific
Mascara bio cu efect de volum si densitate Negru, 8ml, Charlotte Bio
Serum cremos hidratant anti-rid Royal, 30 ml, LaQ
Vopsea de par Natural Medium Blonde 7.0, 115ml, Naturigin
Rame ochelari de vedere copii Guess GU9233 005
Masca pentru ochi Cucumber, 8ml, Korres
Unguent Tiroidianus, 50 ml, Faunus Plant
ACC 200 mg 20 comprimate efervescente
Ducray Kertyol PSO NOU sampon 200ml
chevron-right-circle