Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Sun Wave Altrifer Junior solutie 120ml

Recomandări: Sursă de fier în cazul unui aport alimentar redus, în cazul unui necesar crescut de fier sau în deficit organic de fier. Beneficii: Biodisponibilitatea şi absorţie maximă Formulă special concepută pentru copii, nu are gust metalic, nu pătează dinţii Nu provoacă iritaţie gastrică, diaree, constipaţie sau alte simptome digestive Poate fi administrat în combinaţie cu alte multivitamine şi minerale, deoarece nu interacţionează cu alţi compuşi Pot fi luate în orice moment, cu sau fără alimente Formulă vegetariană Mod de utilizare: oral – 1 ml soluție sau 1-2 mg fier/kilogram corp, în timpul mesei sau imediat dupa masă. Produsul se poate utiliza ca atare sau diluat într-un pahar cu apă la temperatura camerei. Dozele zilnice de minerale pentru copii se stabilesc conform recomandării medicului pediatru sau medicului de familie. Compoziţie: Fiecare 1 ml ALTRIFER LDS Junior Soluție conține: Ingredient Cantitate %VNR* Fier 7 mg 50 *Valoarea nutrițională de referință conform Regulamentului 1169/2011. Forma de prezentare: Cutie cu un flacon cu 120 ml soluție. Flaconul este prevăzut cu o seringă care ajută la utilizarea produsului

Acest produs Sun Wave Altrifer Junior solutie 120ml din categoria Vitamine si minerale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

86.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema naturala regeneranta de noapte, 45 ml, VivaNatura
Solgar L-Lysine 500mg, 50 capsule
Rame ochelari de vedere unisex Ray-Ban RX7074 5365
Cicatridina unguent nazal, 15 g, Naturpharma
Gel de dus Men Kick Off, 750ml, Fa
1 Day Acuvue Moist Multifocal unica folosinta 30 lentile/cutie
Crema din ovaz pentru gatit, 200ml, Isola Bio
Masca fata concentrata No Stress, 35ml, La Saponaria
Masca reparatoare pentru par Huile Précieuse, 150ml, Evoluderm
chevron-right-circle