Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Ginkgo Biloba & Panax Ginseng Extractum

Ginkgo Biloba & Panax Ginseng Extractum pentru o memorie foarte buna Este un extract fin obtinut pe baza unei metode stiintifice originale din pretiosul Panax ginseng, in varsta de 6 ani, planta specifica crescuta pe muntele Changbai din NE Chinei si frunza de Ginkgo biloba, cea mai veche specie de planta de pe Pamant, considerata o adevarata fosila vie. Acest produs stimuleaza vigoarea creierului mare si a cordului. Consumat timp indelungat intareste sanatatea, prelungeste viata. Nu contine cofeina, antiseptice sau arome artificiale, este un produs 100% natural. Continut: - Ginkgo Biloba 3000mg, - Panax Ginseng 500mg. Mod de administrare: 1-2 flacoane pe zi.

Acest produs Ginkgo Biloba & Panax Ginseng Extractum din categoria Suplimente si produse naturiste se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

20.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Supramax articulaţii cu aroma de piersica 30 plicuri
Rama ochelari de vedere barbati Tommy Hilfiger TH 2083 003
Tinctura Vitaminizantus, 200 ml, Faunus Plant
Lapte de corp UREA 10%, 300 ml, Numis Med
Toner pentru fata Purifying Tea-Trica Centella Madagascar, 210ml, Skin1004
PlantExtrakt Energotonic junior Mullein picături de urechi 15ml
Ashwagandha Extract 400mg, 60 capsule, Niavis
Vopsea de par permanenta Palette Intensive Color C10 (10-1) Blond argintiu gheata, 110ml, Schwarzkopf
Farmec Tonic Micelar Aloe Vera, 150ml
chevron-right-circle