Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Durere si inflamatie
  4. /
  5. Zdrovit Raniseptol Spray x...

Zdrovit Raniseptol Spray x 125 ml

Spray pentru rani si leziuni cutanate Raniseptol Proprietati: - Pentru adulti si copii peste 7 ani; - Actiune antibacteriana; - Sustine regenerarea epidermei si a mucoaselor; - Previne infectarea leuzinilor cutanate; - Calmeaza iritatiile pielii, ajuta la vindecarea arsurilor, escarelor, taieturilor si zgarieturilor. Ingrediente: Apa, glicerina, nanoparticule de argint (Axonite), hialuronat de sodiu, acid citric. Mod de utilizare: Inainte de aplicare, curatati si uscati zona afectata. Agitati flocanul inainte de utilizare. Pulverizati de la o distanta de aproximativ 10 cm. Pulverizati tinand flaconul drept, direct pe zona afectata sau tamponati cu o compresa/discheta de bumbac pe care ati aplicat anterior produsul. Utilizati de 2-3 ori pe zi cate 2-3 pulverizari sau in functie de necesitati. Doar pentru uz extern. A se aplica maximum 7 zile consecutiv. In cazul copiilor sub 7 ani, dispozitivul medical se va utiliza in urma consultarii medicului. Precautii: Evitati contactul cu ochii. In cazul aparitiei unui disconfort, intrerupeti utilizarea. Utilizarea dispozitivului medical pe perioada sarcinii sau alaptarii se va face doar dupa consultarea medicului.

Acest produs Zdrovit Raniseptol Spray x 125 ml din categoria Durere si inflamatie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

45.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Perie 2 in 1 pentru biberoane si tetine 0 luni+, 1 bucata, Nip
TUSEND FORTE SIROP 100ML
Calciu + Vitamina D3 Natural, 60 capsule, Niavis
Avent Protectoare pentru mamelon, marimea M- SCF153/03
Ciocolata cu lapte si alune fara zahar indulcita cu Stevia, 75g, Diablo
Apivita Masca revitalizanta cu lavanda de mare, 50ml
Plic pentru scutece si servetele umede Sailors Bay White, 1 bucata, Little Dutch
Nyrvusal plus C, 30 comprimate filmate
Crema hidratanta de curatare pentru corp, 600ml, Sanitec
chevron-right-circle