Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Saovi spray cu oxid de zinc 10 % 100 ml

Savoi Zinco 10 este un spray concentrat, care contine 10% oxid de zinc si care protejeaza epiderma.Consistent a lui cremoasa ajuta la prevenirea iritatiei produse de scutece la bebelusi.Spray-ul asigura un mod de aplicare igenic, intrucat se aplica prin pulverizare si nu trebuie intins cu mana pentru a patrunde in piele.Este potrivit si pentru pielea sensibila a persoanelor in varsta. Mod de utilizare: Agitati inainte de utilizare.Se aplica pe pielea curata, de la o distanta de 5-10 cm, in momentul schimbarii scutecului, sau cand e necesar.Sprayu-ul creeaza o bariera protectiva subtire si se poate utiliza de mai multe ori pe zi.A nu se aplica pe rani,evitati contactul cu ochii,in caz de iritatii consultati medicul.Se depoziteaza la loc uscat,la 15-25 grade Celsius.

Acest produs Saovi spray cu oxid de zinc 10 % 100 ml din categoria Copii si Sugari se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

35.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Mix pentru briose cu zmeura Keto, 225g, Ketorem
Ser intens hidratant Defence Hydractive, 30ml, Bionike
Ulei Esential Mandarina Pur 100% Organic, 10ml, Soil
Sideral Forte, 30 capsule, Labormed
Aspirator nazal electric JC1297, 1 bucata, Joycare
Masca de par vegana pentru hidratare Re-Hydra Care, 1000ml, JOC
Ceai cu visine si merisoare, 20 plicuri, Fares
Ecodenta Pasta de dinti cu efect triplu pentru dinti sensibili, 100ml
That So Ulei spray protectie, All In One SPF 50/50+/50++, 90ml
chevron-right-circle