Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Farmactive pansament cu hydrogel oval pentru vezicule si rosaturi

Caracteristici: - Folia semipermeabila din poliuretan protejeaza plaga impotriva germenilor si impuritatilor din exterior. - Stratul interior contine 60% apa si mentine un mediu umed la nivelul plagii, sustinand astfel procesul de vindecare. - Pansamentul poate fi indepartat in intregime fara a lasa urme in plaga. - Transparenta materialului permite vizualizarea procesului de vindecare fara indepartarea pansamentului. Indicatii: - Plagi neinfectate, superficiale sau adanci, cu secretii reduse - Arsuri pana la gradul doi - “Inmuierea” tesutului necrotic Beneficii: - Crearea unui mediu optim pentru inchiderea plagii - Inspectia facila a evolutiei plagii datorita transparentei materialului - Indepartare atraumatica a pansamentului, fara deteriorarea tesutului nou format

Acest produs Farmactive pansament cu hydrogel oval pentru vezicule si rosaturi din categoria Aparatura medicala se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

25.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

BIOTRADE ACNE OUT 30 CAPSULE
Ser fortifiant cu jojoba bio pentru par uscat deteriorat Termo 230°C, 100ml, Yves Rocher
Apa termala Baile Felix, 50ml, Synergy Therm
CUPPER CEAI ECO INFUZIE FLOWER POWER 20PLICURI X 1.75G
Deodorant cu protectie 24h, 50ml, Nuxe
Pachet Jasmine, Korres
Multivitamine si minerale + Luteina, 56 comprimate Zdrovit
Alpecin Active Sampon A3 Antimatreata 250ml
ZIAJA Lifting Solution-Crema zi SPF10 40+, 50 ml
chevron-right-circle