Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Fares Ceai musetel vrac D121, 40g

Sprijină digestia, ajută la reducerea disconfortului digestiv Sprijină refacerea ţesutului cutanat Ajută la calmarea iritaţiilor căilor respiratorii Ingrediente: flori de muşeţel (Matricariae flos) care provin de la specia Matricaria recutita L., fam. Asteraceae ce conţin mucilagii, flavonoide şi ulei volatil bogat în chamazulene şi α-bisabolol. Efect: Antiinflamator, stomahic (stimulează secreţia sucurilor gastro-intestinale), gastro-protector, antispastic, carminativ (ajută eliminarea gazelor intestinale), bactericid, fungicid, cicatrizant, epitelizant. Întrebuinţări principale: -Uz intern: colici intestinale, gastrită, ulcer gastric, enterite (inflamaţii ale intestinului subţire), colite, flatulenţă (acumulare excesivă de gaze în intestine). -Uz extern: afte, stomatite, eczeme, răni, hemoroizi, ten înroşit sau iritat, îngrijirea părului. Contraindicaţii Nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la această plantă. La dozele recomandate nu se cunosc contraindicaţii. Întrebuinţare: Uz intern: se beau 2-3 căni cu ceai pe zi. Uz extern: comprese, gargară, băi locale.

Acest produs Fares Ceai musetel vrac D121, 40g din categoria Suplimente si produse naturiste se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

9.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Q4U Crema antivergeturi 500 ml
Ceai de menta Bio Piramida, 15 plicuri x 2g, Vedda
Ulei Bio Esential Cu toata dragostea, 10ml, Sonnentor
Ochelari de soare barbati Versace VE4430U GB1/87
Bautura instant Matcha Latte cu ghimbir, 10x25g, Gold Kili
Mancare instant couscous, 75g, Graci Laboratories
Dr. Max Crema pentru picioare cu 10% uree, 100ml
Tinctura de Ghintura, 500ml, Faunus Plant
Lotiune tonica pentru fata Pure Vitamin-C, 100ml, Skinmiso
chevron-right-circle