Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ingrijire orala
  4. /
  5. Corega Ultra Fixare adeziv...

Corega Ultra Fixare adeziv dentar 70 g

Conform studiilor realizate in randul persoanelor care poarta proteza 0.dentara, problema numarul 1 a purtatorilor de proteze dentare totale sau partiale o constituie patrunderea fragmentelor alimentare sub proteza dentara. Studiile clinice efectuate pe pacienti cu proteze dentare totale sau partiale bine executate, bine adaptate au demonstrat ca cremele adezive pentru proteze dentare Corega „sigileaza” spatiul dintre proteza dentara si campul protetic cu 74% mai bine comparativ cu situatia in care nu se foloseste crema adeziva, impiedicand astfel patrunderea fragmentelor alimentare sub proteza dentara. Caractieristici: - Imbunătăţeşte fixarea şi confortul purtării protezei - Formează un inveliş care previne fixarea resturilor alimentare intre proteză şi gingii; - Protejează impotriva particulelor iritante; - Reduce iritaţia gingivală;

Acest produs Corega Ultra Fixare adeziv dentar 70 g din categoria Ingrijire Orala se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

39.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Toner calmant si hidratant cu extract de Houttuynia Cordata, 200ml, Abib
ADULT GUARD 3 2000UI VITAMINA D3 10ML
CARBICHOL 30 CAPSULE MOI
Detergent de vase cu grapefruit, 739ml, Ecos
Silymarin Milk thistle 1000mg, 60 comprimate, Alevia
Cerave Crema Reparatoare pentru Maini 50 ml
Masca cu Keratina pentru parul uscat si deteriorat, 500ml, Arganicare
Septimar apa de mare izotona, 100ml, Vitalia
Ser concentrat pentru ochi T-Remedy, 15 ml, CollagenaT
chevron-right-circle