Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Walmark Complex fier 20 mg, 30 tablete

Informatii produs: Fier imbogatit cu un complex de vitamine si minerale pentru formarea normala a sangelui. Combinatie unica de fier,vitamine si minerale Sursa organica de fier cu absorbtie ridicata Regenerare rapida a sangelui in special dupa donatiile de sange datorita fierului si vitaminei B12 Doar o tableta pe zi Produs fabricat in conditii stricte de calitate farmaceutica in unitate certificata GMP Detalii: Fierul este un element esential al hemoglobinei din globulele rosii si care, impreuna cu Vitamina B12, contribuie la formarea normala a globulelor rosii din sange. Efectele principalelor componente: Fierul, vitamina B12 si acidul folic contribuie la formarea normala a celulelor rosii din sange si la reducerea starilor de oboseala Fierul contribuie la formarea hemoglobinei si la transportul oxigenului in organism Acidul folic contribuie la formarea normala a sangelui Vitamina C ajuta la absorbtia normala a fierului in organism Magneziul este esential pentru echilibrul electrolitic Fierul, seleniul, vitamina B12 si acidul folic sustin sistemul imunitar Vitaminele C si E,seleniul si zincul contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Acest produs Walmark Complex fier 20 mg, 30 tablete din categoria Vitamine si minerale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

37.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Balsam de buze colorat cu capsuni Kiss Me, 8ml, Biovene
Ceas de perete cu animale si cifre 3D, 1 bucata, TFA
HIPP CEAI BIO PENTRU AJUTAREA LACTATIEI 20PLICURI
COREGA NEUTRO CREMA ADEZIVA 40G 1+1 50% REDUCERE LA AL 2-LEA PRODUS
Dr. Max HEMO Servetele umede, 30 bucati
Crema de fata pentru reparare instantanee, 50ml, Mary Cohr
Multivitamin complex cu Acid Folic, 30 comprimate, Dacia Plant
Scutece Extra Care Nr.4 8-16 kg, 33 bucati, Huggies
Tetine gat ingust Nivel 4, 2 bucati, Dr. Brown's
chevron-right-circle