Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

CETA Gel de dus cu Bicarbonat, Aloe, Galbenele si Musetel 200 ml

Cu bicarbonat ca ingredient principal, am creat un produs inovativ care curata bland pielea, reduce sebumul, regleaza PH-ul si trateaza iritatille pielii. Bicarbonatul este fungicid, dezodorizant si neutralizeaza mirosurile. Fosfolipidele refac bariera pielii si formeaza o pelicula protectoare care mentine hidratarea si indepartaeza petele rosii. Gelul de aloe este reparator, regenereaza si stimuleaza sinteza de colagen iar galbenelele si musetelul au efect nutritiv, tonifiant, emolient, calmant. Utilizarea frecventa a gelului de dus confera o textura placuta pielii pe toata durata zilei, obtinand astfel supletea si elasticitatea mult dorita. Mod de utilizare: Se aplica pe pielea uda apoi se clateste bine cu apa. Compozitie/INCI: Aqua, sodium laureth sulfate, cocamide dea, cocamidopropyl betaine, glycerin, sodium bicarbonate, behenyl alcohol (and) glyceryl stearate (and) lecithin and glycine soja (boabe de soia), sterols (fosfolipide), extract: calendula officinalis, chamonilla recutita flower/leaf, aloe barbadensis leaf, phenoxyethanol, ethylxexylglycerin, parfum, citric acid 10%. Greutate: 200ml

Acest produs CETA Gel de dus cu Bicarbonat, Aloe, Galbenele si Musetel 200 ml din categoria Corp si Piele se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

20.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

SOLIDEA CIORAPI VENERE 30DEN BLU SCURO MARIME 3-ML
Gel-crema anticearcan Neotone Eyes, 15ml, Isis Pharma
Rame ochelari de vedere barbati Polarizen 6613 C7
Pisoar portabil pentru fete 12+ luni, 500ml, Kidscenter
Multivitamine si minerale 50+ cu ginseng, 56 comprimate
Ceai moroccan de menta Selection, 20 plicuri, Evolet
Lotiune pentru curatarea tenului anti-imperfectiuni, 200ml, Mixa
Conuri auriculare pentru adulti, 2 bucati, Otoplus
Ser activator pentru cresterea genelor si sprancenelor Seslash, 5 ml, Sesderma
chevron-right-circle