Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Biolectra Magnesium 300 mg direct cu aroma de lamaie, x 20 plicuri

Ingrediente: Oxid de magneziu, acidifiant (citrat de sodiu, acid citric), sorbitol, agent de ingrosare (carboximetilceluloza), aroma, indulcitori (aspartam, ciclamat de sodiu), antiaglomerant (saruri de magneziu ale acizilor grasi comestibili). Magneziul este implicat in activarea a peste 300 de enzime, care asigura functionarea corespunzatoare a numeroase procese de metabolism. Inima, sistemul nervos si musculatura dvs. au nevoie de acest mineral. Magneziul contribuie atat la desfasurarea normala a procesului de diviziune celulara, cat si la functionarea corespunzatoare a metabolismului energetic. Cu Biolectra Magnesium Direct primiti magneziul esential care este vital pentru functionarea normala a musculaturii corpului dvs si sistemului nervos, cat si pentru transmiterea impulsurilor nervoase. Corpul uman nu poate produce singur magneziu, drept pentru care este esential un aport suficient din mancare. In mod normal, necesarul zilnic de magneziu este undeva intre 300 si 400 mg. Adolescentii si adultii tineri, femeile gravide si cele care alapteaza, cat si persoanele varstnice au o nevoie sporita de magneziu. Mod de administrare: 1 plic pe zi. Puneti micropeletele pe limba, lasati-le sa se topeasca si inghititi, fara a fi nevoie de lichid. Aroma de lamaie.

Acest produs Biolectra Magnesium 300 mg direct cu aroma de lamaie, x 20 plicuri din categoria Vitamine si minerale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

42.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

L’Erbolario Crema de fata Vitamina C si Aur de 24K, 50ml
Ciorapi anti-embolism Rayat AG alb pana la coapsa - 4
Delia Oja Hybrid Coral nr. 41 French beige, 11ml
Bitter 30 plante, 200ml, Faunus Plant
Bifido Baby 15 plicuri, Innergy
Lapte de corp Bee My Honey, 200 ml, Apivita
MAVALA 090982 LAC NAIVE MINT
Noreva Actipur Apa micelara, 400ml
SECOM SUPER LIONS MANE 120 TABLETE
chevron-right-circle