Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Digestie
  4. /
  5. Ficat si Bila
  6. /
  7. Fares Ceai Papadie D126,...

Fares Ceai Papadie D126, 50 g

Ingrediente: Partea aeriană a plantei Taraxacum officinale L., fam. Asteraceae, conţine principii amare sescviterpenice, derivaţi triterpenici pentaciclici, steroli, derivaţi polifenol-carboxilici, flavonoide, vitamine (A, C, D), săruri minerale. Efect Stomahic (stimuleaza secretiile gastro-intestinale), coleretic-colagog (stimuleaza secretia si eliminarea bilei), depurativ, diuretic, elimina acidul uric. Întrebuinţări principale Afectiuni hepato-biliare (colecistopatii, litiaza biliara, hepatita). Alte intrebuintari Afectiuni ale cailor urinare (litiază renală), cure de detoxifiere in afectiuni cutanate, alergice, hipercolesterolemie. Contraindicatii Nu este indicat în obstrucţii ale căilor biliare, hiperaciditate gastrică şi în caz de hipersensibilitate la această plantă. Preparare Peste o linguriţă plantă se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10-15 minute acoperit, apoi se strecoară. Întrebuinţare Se beau 2-3 căni cu ceai pe zi. Prezentare: cutie a 50 g

Acest produs Fares Ceai Papadie D126, 50 g din categoria Digestie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

8.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema anti-imperfectiuni Actipur Clair, 30ml, Noreva
Balsam pentru par fortifiant si pentru volum Aroma Force, 500ml, L'Occitane
Scutece Pants Jumbo Boy Nr. 6, 15 -25 kg, 30 bucati, Huggies
BIODERMA PHOTODERM AR SPF50+ CREMA 30ML
Monthly Lime Green 30 de purtari 2 lentile/cutie
Pigment presat cameleonic Muah RebelEyes - Rock N' Glam, 1g, Cupio
Crema de fata cu acid hialuronic SPF 50+ Just Daily Sun Shield, 30ml, Revox
Canpol Babies Biberon anticolic gat larg Easystart-Toys 35/205, 120ml
Sirop natural de ghimbir cu miere, 230ml, Steaua Divina
chevron-right-circle