Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Durere si inflamatie
  4. /
  5. Vivanatura Lyber crema activa...

Vivanatura Lyber crema activa cu untul pamantului si petrol 500ml

Crema LYBER poate fi folosita pentru masajul zonei articulatiilor si spatelui cu efect incalzitor, calmant si relaxant. Este un produs natural care are la baza o formula unica, inspirata din retete traditionale si contine extracte din palnte recunoscute pentru efectele lor benefice: untul pamantului, arnica, boswallia, harpagophytum, ghimbir, mustar, castan si o fractie speciala obtinuta din petrol. Mod de utilizare: Aplicarea cremei Lyber se realizeaza prin miscari energice, dupa care suprafata masata se acopera pentru a facilita actiunea principiilor active. Se recomanda sa se evite apoi expunerea la climatul rece. Produsul este realizat prin tehnologie proprie VivaNatura, care pastreaza nealterate proprietatile ingredientelor naturale. In rare cazuri, pot exista alergii alergii la diferite componente din crema. Pentru siguranta, recomandam sa verificati lista de ingrediente si sa testati crema pe o mica portiune de piele. Ingrediente: Aqua, Alcohol denat., Olea europaea oil, Cinnamomum camphora leaf oil, Petroleum distillates, Zingiber officinale root oil, Glycerin, Turpentine oil, Eucalyptus globulus leaf oil, Juniperus Communis oil, Xanthan-Gum, Glyceryl stearate citrat, Phenoxyethanol, Glyceryl laurate, Mentha Piperita oil, Sodium poliacrylate hydrogenated polydecene trideceth-6, Melaleuca alternifolia leaf oil, Tamus communis, Piper nigrum seed, Capsicum annuum extract, Arnica montana flower, Aesculus hippocasranum extract, Filipendula ulmaria, Cochleraria armoracia extract, Hypericum perforatum leaf extract, Fraxinus excelsior leaf extract, Harpagophytum procumbens extract, Salix alba leaf extract, Curcuma longa, Populus nigra bud extract, Boswellia serrata extract.

Acest produs Vivanatura Lyber crema activa cu untul pamantului si petrol 500ml din categoria Durere si inflamatie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

76.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

NanCare GOS-FOS, 20 plicuri, Nestle
Ochelari de soare dama Guess GU00101 05B
Manusi spa ecologice pentru hidratarea mainilor, 1 pereche, So Eco
Dacia Plant Tonic capilar, 200 ml
JOHNSON'S BABY Ulei corp cu levantica, 300 ml
Rame ochelari de vedere dama Furla VFU680V 0752
Republica BIO Curcuma (turmeric), pulbere ecologica pura, 100g
Periuta de dinti cu capac de protectie Cool & Fresh Medium, 1 bucata, Trisa
SESDERMA OXYSES MIST 20ML
chevron-right-circle