Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Fares Ulei lavanda A10,...

Fares Ulei lavanda A10, 10ml

Beneficii: Calmant, sedativ, antispastic, antiinflamator, antibacterian, antiviral, antifungic, expectorant, hipotensiv, emenagog, cicatrizant, îndepărtează insectele. Evaluarea eficienţei: – Efectul antimicrobian al uleiului esenţial de lavandă a fost confirmat prin analize medicale de laborator. – S-au realizat aromatograme (similar antibiogramelor) pe exudate faringiene şi pe uroculturi pe germenii Stafilococ auriu, E. Coli, Klebsiella, Pseudomonas, Proteus Ingrediente: Ulei esenţial obţinut din părtile aeriene ale speciei Lavandula angustifolia, fam. Lamiaceae, care conţine linalool, acetat de linalil, β-ocimen, terpinen-4-ol. Uz intern: dozele recomandate (conform tabelului) se amestecă cu o linguriţă de miere. În cazul diabeticilor, administrarea se face pe o bucăţică de pâine. Uleiul se administrează timp de 7-14 zile. Cura se poate repeta după o pauză de 2 săptămâni. Uz extern: inhalaţii, candela de aromaterapie, masaj, baie, comprese. Recomandari Mod de întrebuinţare Uz intern Uz extern Copii 1-6 ani Copii 7-14 ani Aduţi Afecţiuni ale sistemului nervos Insomnie, agitaţie, tensiuni nervoase, stres, cefalee, depresie, nevralgii 1-2 picături de 2 ori pe zi în miere 2-3 picături de 3 ori pe zi în miere 3-5 picături de 3 ori pe zi în miere Candelă, masaj, baie, comprese Afecţiuni ale aparatului respirator Răceală, gripă, bronşită, tuse, sinuzită 1-2 picături de 2 ori pe zi în miere 2-3 picături de 3 ori pe zi în miere 3-5 picături de 3 ori pe zi în miere Inhalaţii, candelă Afecţiuni ale aparatului digestiv Tulburări digestive pe fond nervos, enterocolite infecţioase, colici, balonare 1-2 picături de 2 ori pe zi în miere 2-3 picături de 3 ori pe zi în miere 3-5 picături de 3 ori pe zi în miere – Afecţiuni ale aparatului urinar Cistită, uretrită 1-2 picături de 2 ori pe zi în miere 2-3 picături de 3 ori pe zi în miere 3-5 picături de 3 ori pe zi în miere baie Afecţiuni ale aparatului cardio-vascular Palpitaţii, hipertensiune arterială 1-2 picături de 2 ori pe zi în miere 2-3 picături de 3 ori pe zi în miere 3-5 picături de 3 ori pe zi în miere Inhalaţii, candelă Afecţiuni ale sistemului osteoarticular Reumatism, artrită, contracturi şi dureri musculare – – – Masaj, baie, comprese Afecţiuni cutanate Herpes, arsuri, răni, micoze, înţepături de insecte – – – Aplicaţii locale cu ulei nediluat Acnee, eczeme, îngrijirea tuturor tipurilor de ten – – – comprese Contraindicatii: Nu se recomandă femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează şi în caz de hipersensibilitate la lavandă. Evitaţi supradozarea, abuzul şi contactul cu ochii.

Acest produs Fares Ulei lavanda A10, 10ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

26.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Suzete cu inel, silicon, talia 2 + Steribox, diverse modele, Dentistar
Beres Vitamina C 600mg + Zn, 60 tablete
Vitamina A 8000UI Bioland, 30 capsule moi, Biofarm
Scutece Active Baby Pants, 9-15 kg, Marimea 4, 25 bucati, Pampers
Rame ochelari de vedere dama Polarizen 2216 C2
Rame ochelari de vedere dama Polarizen XH9029 C2
Crema pentru maini 24h Aquareva, 50ml, Noreva
Apivita My Color Elixir Vopsea de par, N8.4
Manuka Health Miere de Manuka MGO 250+, 250g
chevron-right-circle