Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Digestie
  4. /
  5. Constipatie
  6. /
  7. Senna 30 cps, Parapharm

Senna 30 cps, Parapharm

Este un produs natural care nu creează dependență, iar folosirea lui pe perioade de timp îndelungate este sigură, fără efecte secundare. Beneficii: Suplimentul alimentar Senna este un produs natural care se recomandă pentru: -constipație cronică -constipație ocazională -detoxifierea generală a organismului. Este un produs natural care nu creează dependență, iar folosirea lui pe perioade de timp îndelungate este sigură, fără efecte secundare. Compozitie/capsula: Extract de senna (Cassia angustifolia) 500 mg Administrare: Se recomandă consumul de 1 capsulă/zi, cu un pahar de lichid . Produsul se poate folosi ocazional sau permanent. Rolul componentelor: Senna sau siminichia este o planta erbacee, apartinand familiei Fabaceae, ce cuprinde aproximativ 250 de specii. Originara din regiunile tropicale, unele specii sunt prezente in toate regiunile temperate. In scop terapeutic se recolteaza fructele si frunzele. In ceea ce priveste compozitia chimica, senna contine compusi antrachinonici (senozide A si B), flavonoide, zaharide, derivati naftalenici, fitosteroli, uleiuri esentiale, ceruri, taninuri, saruri minerale, rezine, mucilagii, care ii confera proprietatile detoxifiante, purificatoare, vermifuge la nivel intestinal, laxative si purgative. Indicatia principala este in caz de constipatie (acuta sau cronica), unde actioneaza prin stimularea directa a peristaltismului intestinal, iritarea mucoasei intestinale si diminuarea consistentei scaunelor (prin scaderea absorbtiei apei si electrolitilor si stimularea eliminarii sodiului si apei in lumenul intestinal). De obicei, intra in compozitia ceaiurilor laxative (singura sau in combinatie cu alte plante). Alte indicatii sunt in curele de slabire, pentru detoxifierea organismului, stimularea vezicii biliare, in caz de parazitoze intestinale. De asemenea, este utilizata pentru pregatirea intestinului gros in cazul interventiilor chirurgicale si investigatiilor (colonoscopie, irigoscopie). Se poate administra sub forma de ceai (macerat la rece sau infuzie, 1-2 cani/zi), tinctura (30 picaturi/seara la culcare, dizolvate in apa), capsule si comprimate (1-2 comprimate/zi, impreuna cu lichide, indicate seara la culcare).

Acest produs Senna 30 cps, Parapharm din categoria Digestie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

26.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Masca Orjena Moisture Essential Vita Mask, Orjena
Baton energizant Strawberry Cheesecake Power Pro Deluxe, 80g, Nature Tech
Momordica Extract Castravete-Amar, 60 capsule, AdNatura
SECOM UBIQUINOL QH-ABSORB 200MG X 30 CAPSULE
Bila de baie albastra cu surprize, 120 g, LaQ
Suzeta fosforescenta din latex cu tentina rotunda pentru +0 luni Colour Glow Dark Oak, 1 bucata, Bibs
Baton briosa cu afine raw vegan, 35g, Nakd
Vopsea de par vegana fara amoniac Blond inchis intens 6.0, 150ml, Neva Naturalis
Huggies Nr.6 Pants Mega Girl 15-25kg, 44 bucati
chevron-right-circle