Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Polen poliflor, Onedia 210g

Compozitie Polen poliflor uscat 100% Recomandari Ameliorarea digestiei - regleaza tranzitul intestinal, mai ales in cazurile de constipatie cronica sau diaree, stimuleaza arderea grasimilor si ajuta la controlul greutatii; Ameliorarea functionarii sistemului imun si stimularea detoxifierii organismului; Ameliorarea circulatiei sangvine sistemice; Ameliorarea astmului; Cresterea capacitatii de efort si imbunatatirea performantei sportivilor; Reducerea nivelului colesterolului; Reducerea efectelor secundarea ale chemoterapiei; Imbunatatirea potentei si cresterea libidoului; Administrare 1 lingurita inainte de masa. Pentru o mai buna absorbtie polenul se administreaza subliangual.

Acest produs Polen poliflor, Onedia 210g din categoria Vitamine si minerale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

26.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

HYALO 4 REGEN 10 X 10 CM X 5 TAMPOANE
GNC Women’s ArginMax Sexual Health Formula 90 cps
VAGISAN LOTIUNE IGIENA INTIMA 200ML
Masca de par reparatoare, 250ml, Ecoderma
Naturalis Septocalmin Forte, 24 pastile
Aktiv Seleniu + Vitamina A + C+ E depot, 30 comprimate, Doppelherz
Trifyla, 60 tablete, Ayurmed
Suavigel gel-crema calmanta ISIS Pharma 40ml
Lombostat profilactic elastic cu 2 atele rigide M, 1 bucata, MedTextile
chevron-right-circle