Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. Depigmentare
  6. /
  7. Ducray Melascreen Crema depigmentanta...

Ducray Melascreen Crema depigmentanta 30ml

Proprietati: - ajuta la reducerea hiperpigmentarilor cauzate de soare si a petelor maronii localizate pe fata si decolteu; - este un produs pentru ingrijirea intensiva impotriva petelor maronii, creat special pentru a imbunatati in mod eficient aspectul neplacut al petelor maronii; - acidul azelaic, ingredient activ, este recunoscut stiintific pentru actiunea sa depigmentanta; - acid glicolic, este un alfa-hidroxiacid de referinta in dermatologie. Mod de utilizare: Aplicati dimineata si seara pe pielea curata (fata si decolteu). Evitati contactul cu ochii. Pentru rezultate optime, este recomandata utilizarea pe o perioada de minim 3 luni. Evitati expunerea la soare si aplicati produse de protectie solara adaptate, precum Crema UV SPF 50+ Melascreen Ducray. Formulă detaliată (INCI): WATER (AQUA), AZELAIC ACID, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DICAPRYLYL ETHER, CETEARYL ALCOHOL, CYCLOPENTASILOXANE, GLYCOLIC ACID CYCLOHEXASILOXANE, GLYCERYL STEARAT, CETEARETH-33 SODIUM HYDROXIDE BENZOIC ACID, DISODIUM EDTA, TOCOPHEROL Prezentare: 30 ml

Acest produs Ducray Melascreen Crema depigmentanta 30ml din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

167.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Seren complex, 30 capsule
Aktiv Omega 3 1400 mg, 30 + 15 capsule, Doppelherz
Fard de ochi DUO, OM2, OMBRETTI Perfect Look, beige/maro, Lovren
Rame ochelari de vedere copii Polarizen AS0939 C3
Miramile fructe de padure, 12 tablete, Valentis
HARTMANN PERMAFOAM PANSAMENT SPUMA 20X20CM X 3BUC
Aspirina organica, 60 capsule, Herbagetica
Deodorant roll-on antiperspirant Passionfruit Feel Refreshed, 50ml, Fa
Gel purifiant PV/DS corp si par, 200ml, Topicrem
chevron-right-circle